Tervezés / felmérés

A Kermann Kft. vállalja lakó-, középületek, ipari és mezőgazdasági épületek szabványos világítástechnikai tervének elkészítését – legyen szó külső vagy belső térről –, kezdve a helyszíni felmérésétől a tervezésen át egészen a kivitelezésig, folyamatosan egyeztetve a Megrendelővel.

Ezen kívül vállaljuk már meglévő épületek jelenlegi világítási rendszerének felmérését (világítástechnikai mérési jegyzőkönyv készítését), műszaki tanácsadást egy modern, energiatakarékos és szabványos megvilágítás kialakítására.

Tevékenységi körünk magába foglalja:

  • Világítástechnikai tervezés, műszaki (helyszíni) felmérés, tanácsadás
  • Üzemi és biztonsági (tartalék) világítás tervezése
  • Természetes és mesterséges világítás tervezése a mindenkori hatályos szabványok alapján
  • A világítási rendszer épületenergetikai kiértékelése MSZ EN 15193 szabvány alapján
  • Világítástechnikai tervek kiértékelése, látványtervek fotorealisztikus megjelenítése (renderelt képek), számítógépes szimulációk
  • A megvilágítási szint megfelelőségét - a régi és az új esetén is - mérési jegyzőkönyvvel tudjuk igazolni, melyet saját szakemberrel és hitelesített mérőeszközzel végzünk.  

 

Belsőtéri tervezés: irodák, lakó-, ipari és mezőgazdasági épületek, múzeumok, oktatási intézmények, üzletek.

Külsőtéri tervezés: parkok, udvarok, parkolók, ipari üzemek külső területei

Robbanásbiztos területek tervezése: ZÓNA 1, ZÓNA 2

Sportvilágítás: iskolai tornatermek, sportcsarnokok, atlétikai pályák, futballpályák, kézi- és kosárlabda pályák, uszodák, egyéb sportlétesítmények világítása akár HD TV kamerás felvételhez is.

Dísz- és homlokzatvilágítás: építészeti szempontból kiemelt jelentőségű épületek, szakrális és műemlék épületek külsőtéri (homlokzat) és belsőtéri világítása.

 

Kapcsolat

KERMANN LED
H-1139 Budapest
Röppentyű u. 48.

Feliratkozás hírlevélre

Kérem a katalógust