Sportcsarnok világításkorszerűsítés Angyalföldön

Angyalföldi Sportközpont, Budapest
2021-06-21

Az Angyalföldi Sportközpont beruházásban megvalósult két tornacsarnok, egy lelátó, folyosók, irodák és az előtér korszerűsítése, valamint a kültéri parkoló világításának megújítása.

A 40x20 méteres szabvány kézilabdapálya méretű, nagy belmagasságú termekben már nem világított minden lámpa és nem volt azonos a színhőmérséklet sem. Annak ellenére, hogy elsősorban edzéshelyszínnek használják a termeket, hétvégén sok versenyt rendeznek, így fontossá vált a professzionálisabb világítás, mellyel a bérlői elégedettséget is lehetett növelni valamint jelentősen csökkent a fogyasztás is.

A termékek meghatározását gondos tervezés előzte meg, a lámpák kiválasztásánál arra is odafigyeltünk, hogy alacsony káprázási együtthatóval rendelkező lámpákat válasszunk, így az Ügyfelünk bérlői, sportolói a legtöbbet hozhassák ki magukból.

 

„Az Angyalföldi Sportközpont világítás korszerűsítése elsősorban a sportcsarnokokban, nem megfelelően üzemelő, egyébként is korszerűtlen, nagy fogyasztású, gázkisüléses lámpatestek cseréje miatt vált szükségessé. Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzata, mint az intézmény tulajdonosa biztosította a pénzügyi hátteret a megvalósításhoz. Egyeztetéseink során kiderült, hogy a fedezet lehetőséget ad a teljes intézményben a világításkorszerűsítésre.”

Reiter Csaba, üzemeltetési vezető

Esettanulmány: Angyalföldi Sportközpont világításkorszerűsítése

Vissza
KermannLED_csarnokvilagitas.jpgKermannLED_megtakaritas_UFO.jpg

Kapcsolat

KERMANN LED
H-1139 Budapest
Röppentyű u. 48.

Visszahívást kérek

Miért a KermannLED?

  • magyar tulajdonú cég
  • több mint 10 éves tapasztalat a LED technológiában
  • mérnök kollégáink folyamatos háttértámogatást biztosítanak
  • saját fejlesztésű termékeinkre minimum 5 év garanciát vállalunk
  • kizárólag minőségi termékeket kínálunk
  • tervezétől-kivitelezésig teljeskörű szolgáltatáscsomaggal állunk rendelkezésére

Visszahívást kérek