Egyedi tervezés

 

Saját fejlesztéseink, szaktudásunk és tapasztalatunk révén megoldást tudunk nyújtani egyedi igényekre is: lehet ez egyedi szín, vagy speciális műszaki tartalom, vagy egyéb fejlesztést igénylő feladat. Lehetőség van protípus előállítására, és kisszériás lámpatestek gyártására is. 

Minden ügyfelünknek személyre szabott, rugalmas megoldást kínálunk a világítási rendszereik korszerűsítésére, amivel akár 50-60%-os megtakarítást is elérhetnek. A magas minőségi sztenderdeknek, az ISO9001-es tanúsítványunk mellett, a kiváló minőségű eszközökkel és műszerekkel felszerelt laborunk és összeszerelő műhelyünk révén felelhetünk meg. Termékeinkhez minden esetben CE nyilatkozatot biztosítunk.

 

Műszaki igénykiírás alapján, a Megrendelővel egyeztetve segítünk meghatározni a sorozatgyártásra optimális termékszerkezetet, a gyártásához szükséges gépeket, bérmunka esetén vállaljuk lehetséges beszállítók felkutatását. Az ajánlathoz részletes projekttervet készítünk mérnökóra-ráfordítással, mérföldkő- és eredménymeghatározással.

Miután Ön megrendeli tőlünk a világítástechnikai megoldást, mi azt folyamatos konzultáció mellett, megadott határidőre kivitelezzük, és igény szerint a villanyszerelési munkát és üzembe helyezést is elvégezzük. A kivitelezést követően is az Ön rendelkezésére állunk a szerződésnek megfelelő technikai supporttal: helyszíni-, szerviz-, 3-5 év közötti jótállással. 

 

Saját termékeinket az alábbi elvek mentén fejlesztjük és gyártjuk:

 • Sématörés – rendhagyó ötletes megoldások
  Termékeink számos olyan megoldást tartalmaznak, amelyek a bevett ipari gyakorlattól eltérő, egyszerűbb, ám legalább olyan jól működő megoldást jelentenek egy adott problémára.
 • Formatervezett kivitel – karbantartásmentes élettartam
  Termékeink kialakításának köszönhetően a LED-chipek várható élettartamánál nagyobb, karbantartásmentes életciklusuk van. 
 • Mérnöki figyelmesség – "az ördög a részletekben lakik"
  A termékek fejlesztésekor minden szakterületről kiváló szakemberek teszik hozzá tudásukat a készülő lámpához.
 • Felszerelt laboratórium – valós tesztek
  ​A jól felszerelt fejlesztőkörnyezetben lehetőség nyílik minden kifejlesztett, vagy forgalmazott terméken ténylegesen is elvégezni a sok gyártó és forgalmazó által „csak odaírt” tényezőket.
 • ​Kísérő dokumentumok és szolgáltatások – széleskörű háttértámogatás
  Szakértői gárdánkkal folyamatosan állunk ügyfeleink rendelkezésére.
 • Személyre szabott megoldások – az Ön lámpája
  Minden projekt esetén optimalizáljuk vevő számára fontos tényezőket.

Kapcsolat

KERMANN LED
H-1139 Budapest
Röppentyű u. 48.

Visszahívást kérek

Miért a KermannLED?

 • magyar tulajdonú cég
 • több mint 10 éves tapasztalat a LED technológiában
 • mérnök kollégáink folyamatos háttértámogatást biztosítanak
 • saját fejlesztésű termékeinkre minimum 5 év garanciát vállalunk
 • kizárólag minőségi termékeket kínálunk
 • tervezétől-kivitelezésig teljeskörű szolgáltatáscsomaggal állunk rendelkezésére

Online tájékoztatás