További termékeink

Tangram sportvilágító

A sportvilágítás egy speciális terület: a lámpának a magas teljesítmény mellett meg kell felelniük a környezet extrém kihívásainak is.

Speciális sportvilágítónk alkalmas a nagy szabadtéri területek, sportpályák megvilágítására akár szélsőséges időjárási körülmények között. A kívánt fényhatás a megfelelő LED optika kiválasztásával érhető el. A magas minőséget a nagy hatásfokú optikai és elektronikai alkatrészek garantálják. Dimmelhető, DALI szabályozásra alkalmas.

Fokozott ellenállóképességét a szélsőséges időjárási körülmények között (különösen hó, eső, sópára) a magas IP66-os védettség garantálja: a ház minőségi alumíniumlemezből és extrudált alumínium profilból áll. Egyéb mechanikai alkatrészei rozsdamentes acélból készülnek, külső bevonata pedig biztosítja a kiváló korrózióállóságot.

Többféle méretben, és teljesítménnyel rendelhető.

Árajánlatért keresse kollégáinkat a kereskedelem@kermannled.hu email címen!

 

 

Vissza
Tangram sportvilágító Tangram sportvilágítóTangram sportvilágítóTangram sportvilágítóTangram sportvilágítóTangram sportvilágítóTangram sportvilágítóTangram sportvilágítóTangram sportvilágítóTangram sportvilágítóTangram sportvilágítóTangram sportvilágítóTangram sportvilágító

Keresse értékesítő kollégáinkat!

Kapcsolat

Kapcsolat

KERMANN LED
H-1139 Budapest
Röppentyű u. 48.

Visszahívást kérek

Miért a KermannLED?

  • magyar tulajdonú cég
  • több mint 10 éves tapasztalat a LED technológiában
  • mérnök kollégáink folyamatos háttértámogatás biztosítanak
  • saját fejlesztésű termékeinkre minimum 5 év garanciát vállalunk
  • kizárólag minőségi termékeket kínálunk
  • tervezétől-kivitelezésig teljeskörű szolgáltatás csomaggal állunk rendelkezésére

Kérem a katalógust