Bemutatkozunk

 

A kezdetek és a közelmúlt

A Kermann Kft. 2008-ban alakult tanácsadó és piackutató cégként. Tanácsadási és kutatási tevékenységünk során az első években főként infokommunikációs területre fókuszáltunk. Idővel új tevékenységekkel és szolgáltatásokkal bővítettük portfóliónkat, ilyen például az IT üzletág, melyben szoftverek, hardwerek értékesítésével foglalkozunk, mellette tanácsot adunk szerverek és más informatikai eszközök beszerzésére, helpdesk és mérnöki szolgáltatást biztosítunk. LED üzletágunkban évek óta fejlesztünk lámpatesteket, illetve derítünk fel olyan üzleti lehetőségeket, amelyekben energetikai korszerűsítést hajtunk végre partnereinknél. 2020-ban Kermann Műszaki Fejlesztő és Tanácsadó Zrt-vé alakult a vállalat, a dinamikus növekedésnek köszönhetően a Kermann elindult a tőzsde felé vezető úton és a nem IT-hoz tartozó feladatokat külön vállalatokba szervezte a menedzsment. Így jött létre a KermannLED KFt.

 

A jövő...

A világításkorszerűsítés nagyon kurrens feladattá válik. Több tényező miatt is. Egyrészt az energiaválság, melynek köszönhetően tudatosabb energiafogyasztókká válunk, jobban odafigyelünk a környezetünkre. Másik, hogy szűnnek meg régi nem hatékony világítástechnikai termékek is, amik kikényszerítik a változást.

Vállalkozásunkban azokat a vezetőket keressük, akik képesek egy változási folyamat élére állni, szívesen csökkentik vállalkozásuk ökológiai lábnyomát, vagy javítják a kollégák számára biztosított munkakörnyezetet a világítás korszerűsítésével.

 

Kermann vilagitas LED lampak professzionalis magyar termek vilagitaskorszerusites Ipar Napjai

 

 

Kapcsolat

KERMANN LED
H-1139 Budapest
Röppentyű u. 48.

Visszahívást kérek

Miért a KermannLED?

  • magyar tulajdonú cég
  • több mint 10 éves tapasztalat a LED technológiában
  • mérnök kollégáink folyamatos háttértámogatást biztosítanak
  • saját fejlesztésű termékeinkre minimum 5 év garanciát vállalunk
  • kizárólag minőségi termékeket kínálunk
  • tervezétől-kivitelezésig teljeskörű szolgáltatáscsomaggal állunk rendelkezésére

Visszahívást kérek