Bemutatkozunk

 

A kezdetek...

A Kermann Kft. 2008-ban alakult tanácsadó és piackutató cégként. Tanácsadási és kutatási tevékenységünk során az első években főként infokommunikációs területre fókuszáltunk. Idővel új tevékenységekkel és szolgáltatásokkal bővítettük portfóliónkat, műszaki illetve LED világítástechnikai fejlesztéssel is, immár Kermann Műszaki Fejlesztő és Tanácsadó Kft. név alatt. Szakmai-tudományos területen alapvető célunk olyan világítástechnikai megoldások kutatása, fejlesztése és létrehozása, amelyek bármely környezeti igénynek megfelelnek, emellett jóval kevesebb energiafogyasztásuk miatt csökkentik a használatból adódó környezetterhelést.

 

A jelen...

A tavalyi évben elkezdődött a következő fejezet megvalósítása: új külsőt, és továbbfejlesztett belsőt kaptak lámpáink. A korábbi megbízhatósághoz modern, formatervezett külső és magasabb műszaki színvonal is társul. Új gyártók termékeit teszteljük, hogy kínálatunkat bővítve Ügyfeleink egyre változó igényeit minél magasabb színvonalon tudjuk kielégíteni. Célunk az, hogy új partnereink is komplex világítástechnikai megoldás szállítóként gondoljanak ránk, legyen az ipari csarnokvilágítás, sportvilágítás, irodaház világítás, kültér, vagy akár egyedi igény. 

 

A jövő...

Sosem állunk meg, és mindig jönnek új álmok, új tervek. Fejlesztőink folyamatosan dolgoznak a jövő Kermann lámpáin, tudva azt, hogy egy lámpa sokkal több is lehet, mint valami, ami világít. Az IOT (Internet of Things) rendszerekben a lámpák információkat szolgáltatnak szállítási útvonalakról, hőmérsékletről, árumozgásról. Sok-sok olyan dologról, amely egy cég életében jelentős kiadást jelent. Olyan információk ezek, melynek birtokában komoly versenyelőnyre tehet szert az, aki előretekint. 

Kermann vilagitas LED lampak professzionalis magyar termek vilagitaskorszerusites Ipar Napjai

 

 

Kapcsolat

KERMANN LED
H-1139 Budapest
Röppentyű u. 48.

Visszahívást kérek

Miért a KermannLED?

  • magyar tulajdonú cég
  • több mint 10 éves tapasztalat a LED technológiában
  • mérnök kollégáink folyamatos háttértámogatás biztosítanak
  • saját fejlesztésű termékeinkre minimum 5 év garanciát vállalunk
  • kizárólag minőségi termékeket kínálunk
  • tervezétől-kivitelezésig teljeskörű szolgáltatás csomaggal állunk rendelkezésére

Kérem a katalógust