Bemutatkozunk

 

A kezdetek...

Jogelődünk Kermann Kft. 2008-ban alakult tanácsadó és piackutató cégként. Tanácsadási és kutatási tevékenységünk során az első években főként infokommunikációs területre fókuszáltunk. Idővel új tevékenységekkel és szolgáltatásokkal bővítettük portfóliónkat, ilyen például az IT üzletág, melyben szoftverek, hardwerek értékesítésével foglalkozunk, mellette tanácsot adunk szerverek és más informatikai eszközök beszerzésére, helpdesk és mérnöki szolgáltatást biztosítunk. LED üzletágunkban évek óta fejlesztünk lámpatesteket, illetve derítünk fel olyan üzleti lehetőségeket, amelyekben energetikai korszerűsítést hajtunk végre partnereinknél.

 

A közelmúlt és a jelen...

2020-ban Kermann Műszaki Fejlesztő és Tanácsadó Zrt-vé alakultunk, 3 Milliárd Ft feletti árbevétellel zártunk és tovább fejlődtünk létszámban, üzletágainkban egyaránt. Fejlesztési kapacitásainkat robbanásbiztos környezetben használható lámpatestek kialakítására és gyártására fordítottuk. ATEX üzletágunk számára export lehetőségeket keresünk. BIM üzletágunkban épületek felmérésével, üzemeltetési és karbantartási szoftver bevezetésével foglalkozunk. LED üzletágunkban új és meglévő épületek világításának kialakítását, korszerűsítését tudjuk vállalni a felméréstől, tervezésen át a kivitelezésig. Együtt dolgozunk a Tungsrammal, de kínálatunkban megtalálhatóak a Philips, Aurora, Luxon termékek is.

 

A jövő...

Üzletágainkban világos jövőképpel rendelkezünk, reális és elérhető célokat tűzünk ki magunknak. Rugalmasan állunk vevői igényeinkhez, sőt szakértőként bátran formáljuk is azokat. Az IT világában célunk partnereink számára láthatatlannak maradni, s a háttérből támogatni üzleti sikereiket. A robbanásbiztos termékek esetében szeretnénk több európai országba eljuttatni tudásunkat, lámpáinkat. BIM területen a fejben lévő adatvagyon digitalizálása a cél az üzemeltetési célú felmérésekkel, karbantartásmenedzsment szoftverek bevezetésével. LED üzletágunkban azokat a vezetőket keressük, akik képesek egy változási folyamat élére állni, szívesen csökkentik vállalkozásuk ökológiai lábnyomát, vagy javítják a kollégák számára biztosított munkakörnyezetet a világítás korszerűsítésével.

 

Kermann vilagitas LED lampak professzionalis magyar termek vilagitaskorszerusites Ipar Napjai

 

 

Kapcsolat

KERMANN LED
H-1139 Budapest
Röppentyű u. 48.

Visszahívást kérek

Miért a KermannLED?

  • magyar tulajdonú cég
  • több mint 10 éves tapasztalat a LED technológiában
  • mérnök kollégáink folyamatos háttértámogatást biztosítanak
  • saját fejlesztésű termékeinkre minimum 5 év garanciát vállalunk
  • kizárólag minőségi termékeket kínálunk
  • tervezétől-kivitelezésig teljeskörű szolgáltatáscsomaggal állunk rendelkezésére

Visszahívást kérek